Ekran dotykowy do tabletu

Ling Fluent Ling Fluent . Rychlé a efektivní učení cizího jazyka online

GASTRO POS jest programem, który powoduje na silną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako niezwykle atrakcyjny system na targu gastronomicznym zajmuje się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w produkcji kelnerom także tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i długotrwałych szkoleń, a niezwykle prosta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z wielką gamą funkcji, znacznie dobro sprawdzi się w nie dopiero w niewielkim, pojedynczym lokalu, a ponadto w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest wysoce elastycznym systemem, jaki przyjmiemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, lub jest obecne bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najzgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy i efekcie jaki generuje. W relacje od miejsca, można i ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest kontakt do wszystkich możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do swoich potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w każdym momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z planami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.